Hacı Kelepirci İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olsunlar. Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullunmanın avantaj olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olsunlar. Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oluşmuş bireyler yetiştirmek Kaliteyi önemseyerek, hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler olsunlar.

Misyon: Biz Hacı Kelepirci İlkokulu olarak misyonumuz; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı,kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmektir

Başarılar: Spor ve Akademik Başarılar...

Saatler: 09:00 - 12:15 (ÖĞLE ARASI) 13:05-14:35
Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Sportif Etkinlikler: Mendil Kapmaca,Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacikelepirciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAHALLE KILIÇ ALİ PAŞA CADDESİ Dış Kapı No 12 ALAŞEHİR/MANİSA

Kütüphane Kitap Sayısı :1750
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim.Okulumuz binası Hacı Kelepirci Ortaokulu ile birlikte kullanılmakta olup 8 adet ilkokul dersliğimiz bulunmaktadır.

Adres - YENİ MAHALLE KILIÇ ALİ PAŞA CADDESİ Dış Kapı No 12 ALAŞEHİR/MANİSA

Ulaşım Şehiriçi toplu taşıma araçları okulumuza çok yakın mesafeden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde